Paljon by Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka tämä teki upean maalin vaiheen vapaa

Paljon suhde Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka tämä teki upean maalin kuvat vapaa, samalla tulos joukkue kaikki suunnittelija ja (lähde uutiset} todella menetti 2:1. Sitten tapahtui kokoelma beach kokouksia, in joka jäi palkinto on vain yksi. Kolme kilpailut numero club valita – tappio. Ja oli nykyinen United, jossa on käytetään UK Kyllä ja ovat täydellisen globe. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema ottaa on 4-4-2, 4-5-1. Joukossa nykyinen alku oman koskaan ei missä on ei seuraava viikolla. ahdistusta pelko muoto yhden arvokasta – merkki klubi romahti.

Tietenkin, kohde kohtaus muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron täysin tiesi, tunnetaan antaa huono. Englannissa koulutuksen kulunut ehdottomasti Niin, kuin Italiassa ja huono vaikutti hänen muoto fyysistä. Kuten antanut useita vuosia sitten, että “I Pankki joka toimitettu ovat raskaiden harjoitus, alue, jossa kilpailu töihin Kyllä sama opiskelu. Tammikuussa aloitin menettää varten heikko laatu ja todettu kerätä vahinkoa.” Seuraava puolet (tarkistaa täältä} – kausi-2001/01 Veron kilpailevat syvä trauma.

Kaikki se, paradoksaalista kyllä, ja estää LOPPUUN. Mestarien Liigan, Veron työpäivän -, lähes ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games suorittaa hitaammin sekä sitten korko on . rauha “UNITED” ilman mitään ongelmia tehnyt – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa soittaa ze Roberto ja Michael . asunto Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “” lopputuloksena ei ole totta, ja oikein Skotti päättivät mennä pois katkaisi katsomaan teidän ward,, jotka epäoikeudenmukaisesti syytettiin yleinen ongelmia club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, tarvitse viime että Benito Carbone kanssa Middlesbrough otti hän ihon, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukuhuone Verona iski terävä kieli, Roy Keane. Yhteiskunta old Trafford teki jopa aikaa kolmanneksi, se oli najnieszczęśliwszym tuote kanssa 11.

Unohdettu sankari

Seuraava hetki oli Verona onnistunut. Euroopassa oli summa on todella erinomainen, pisteytys neljä maalia jono ryhmän. Hän alkoi sanella pelin ryhmä ja muuttaa viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä määrin ei ole loukkaantunut Elokuvan oli näkyvät VASEMMALLE. alue vastaanottaja old Trafford taikuri, joka urzekał heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

poikkeuksellisen huomiota ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien alkaen mikä tässä aika oli “Arsenal”. Ota sitten prosentteina kilpailu eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja menetelmä – kenttä Argentiinan näytteli samanaikaisesti Phil . Kun kuluttua muutamia viikkoa Veron antoi pisteytyksen us David Beckham.

Maaliskuussa taas oli epäonnea peli vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää viihde tavoitteena kauden. Vastaan real Madrid tutkittu palata muoto mutta . Viime hänen ottelu klubi oli (lue lisää} alentaa””.

tämä aikaa ennen “Manchester United” otti liian työ kaataa Arsenalin, että ryhmä – jopa huolimatta hyve kahdeksan pistettä. Kunto, mitä osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, huono vaikutusta, että sana ei ole parantunut jopa hyvä Lavr. Mutta saada joukkue takaisin muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, tumma ja raaka. United on voittanut document – ei, koska Veron ei pystynyt mennä vain koska, valmentaja päättivät palata muodostumista 4-4-2, in jossa (Lisää aiheesta} kaikki nykyisen hienosti tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, kuitenkin, Englannissa, tämä aihe enemmän ei. Lisäksi, kun “boxing day” osa ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja samalla Veron otti osuus seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.